Κερί Christmas Crafts

Posted by Jiky at 6:34 PM

Friday, November 6, 2009

Christmas Κεριά έρχονται σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Υπάρχουν πολλά αρωματικά κεριά που δεν τονίζουν μόνο την ομορφιά της διακοσμήσεις Χριστουγέννων, αλλά το άρωμα είναι ωραίο χαλάρωση και απόλαυση. Christmas Κερί Χειροτεχνία ερευνά στο να καταστεί η τέχνη εορταστική κεριών και υποχρεούνται να δώσουν μεγάλη χαρά σε όλους εκείνους που τους beholds.

Χριστούγεννα κερί σκάφη είναι πολλών ειδών. Θα αναφερθώ πολύ σύντομα να έχει κάποια ιδέα από αυτά.

Για την πραγματοποίηση βελονάκι κερί Χριστούγεννα θα χρειαστείτε τσιγγελακιών γάντζο (μέγεθος Ζ), κάθε 4 φύλλο πενιέ νήματα βάρος σε άσπρο, κόκκινο και πράσινο, άδειο ρολό χαρτί υγείας. Ο σχεδιασμός τσιγγελακιών είναι αρκετά απλή και καθένας να κάνει αυτό υπό την προϋπόθεση ότι έχουν φορά στα χέρια του. Το κερί θα περίπου έξι ίντσες ψηλό και βλέμμα πανέμορφο.


Τα άλλα είδη των Χριστουγέννων κεριά είναι εξίσου μεγάλη. Εάν έχετε μικρά δοχεία χρώματος στο σπίτι σας να τα γεμίσουν με ζεστό λιωμένο κερί με φιτίλια. Αφήστε το κερί εγκατασταθούν. Τυλίξτε το δοχείο με χαρούμενα-έγχρωμο χαρτί. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε αρωματικά κεριά στο ίδιο τρόπο. Απλά γεράνι χρήση ή λεβάντας ή αυξήθηκε πετρέλαιο στο κεριού. Μετά την έναρξη κεριά καύση, που θα δώσει δεν είναι μόνο φως αλλά και μια πολύ ωραία άρωμα. Υπάρχουν έτοιμο Χριστούγεννα χειροτεχνίας κερί πακέτα διατίθενται στην αγορά της. Αν τους θέλετε, τη χρήση τους και η επίδραση είναι εξίσου καλή. Για περισσότερες πληροφορίες, συνδεθείτε με Χριστούγεννα καρναβάλια.

0 comments: