Christmas Picture Lights

Posted by Jiky at 11:34 AM

Tuesday, September 22, 2009

Edward Η. Johnson που εργάστηκαν με Τόμας Edison ο εφευρέτης είναι θεωρείται ως η πατέρας της Electric Χριστούγεννα Lights. Η τεχνητή φώτα Χριστουγέννων αντικατέστησε τα κεριά.

Αυτές τεχνητή φώτα είναι ηλεκτρικά σκέλη του φώτα που είναι χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση ιδιωτικές, δημόσια και εμπορικά κτίρια και επίσης το δέντρο Χριστούγεννα. Κατά την φεστιβάλ των Χριστουγέννων δρόμους ή μάλλον κάθε γωνιά του δρόμου καθώς και οι δρόμοι είναι κοσμήσει με αυτές τεχνητή φώτα. Χριστούγεννα φώτα Picture αποτελούν ένα ένα είδος των Χριστουγέννων φώτα ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διακοσμήσεις Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα Picture Lights ως το όνομα υποδηλώνει χρησιμοποιούνται μόνο για κοσμούν την εικόνες. Στο χρόνο του φεστιβάλ, οι εκκλησίες επίσης αποκτώ διακοσμημένα με αυτές τις τεχνητή φώτα. Τα κορνίζες εικόνα του Ιησού Χριστού, Μητέρα Μαίρη, Πατέρα Ιωσήφ και το άλλες εικόνες ότι παριστάνουν συμβάντων σχετίζονται με Ιησού Χριστό embellished με την ποικίλη τύπους των ηλεκτρικά φώτα. Ακόμη σε σπίτια άνθρωποι διακοσμούν τις διαφόρων κορνίζες εικόνα συνδέονται με το φεστιβάλ των Χριστουγέννων με αυτές φώτα. Φώτα Rope, οποίες αποτελούν ένα ευέλικτο, ευλύγιστο σωλήνας των φώτα, είναι χρήσιμα για διακόσμηση εικόνα. Μια LED βολβού μπορεί να διατίθενται στην κορυφή ενός εικόνα ώστε ότι ολόκληρη εικόνα παίρνει φωτιζόμενο up. Διαφορετικοί τύποι Χριστουγέννων φώτα είναι διαθέσιμες στην αγορά, οποία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση εικόνα.

0 comments: