Κατασκευαστές των Χριστουγέννων Φώτων

Posted by Jiky at 3:34 AM

Tuesday, September 29, 2009

Τα κεριά δεν είναι πιο ένα μέρος της διακοσμήσεις Χριστουγέννων ως τα τεχνητά φώτα Χριστουγέννων έχουν λάβει τη θέση του κεριών. Αυτά τα τεχνητά φώτα έχουν πολύ ασφαλέστερο να χειρίζονται και να διαρκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κατασκευαστές των Χριστουγέννων φώτα υπάρχει σε μεγάλους αριθμούς.

Τους καταλόγους των επιχειρήσεων που είναι γνωστό ότι είναι οι κατασκευαστές των Χριστουγέννων Lights δίνονται παρακάτω:

RMS Διεθνής (Shanghai) Ltd-Κατασκευαστή των Χριστουγέννων προϊόντων

Yuan Μάιος Διακοσμητικά Λάμπα και την ζωγραφική Εργοστάσιο-Κατασκευαστής Χριστουγέννων διακοσμητικά φωτιστικά Strings.

Temin Φωτισμός (Manufacturing) Ltd-Κατασκευαστής του φωτισμού των Χριστουγέννων, φώτα Twinkle, φώτα σχοινιά, LED φώτα και φώτα μοτίβο.

Jetif διακοσμητικές λυχνίες Factory-κατασκευαστή των διαφόρων Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αντικείμενα και LED δέντρα τα Χριστούγεννα.

Noma Εταιρία-Κατασκευαστής διαφορετικούς τύπους φωτός σύνολα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση των Χριστουγέννων.

Changzhou Pooking Φωτισμός Ηλεκτρολόγων-Κατασκευαστής των Χριστουγέννων Lighting Προϊόντων

Hensel Limited International-κατασκευαστή διαφορετικών τύπων των Χριστουγέννων Lights όπως τα φώτα σχοινί, LED φώτα και πολλά άλλα.

General Electric Company-κατασκευαστές των Χριστουγέννων χάρτη Lights.

Μεγάλα Κυριακή βιομηχανία ΣΙΑ ΕΠΕ-κατασκευαστές των LED φώτα, που είναι οι πλέον, ζητείται από φώτα, ιδίως από τους πολίτες της Δύσης που χρησιμοποιήθηκε για κοσμούν τα σπίτια καθώς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αυτά είναι μόνο τα ονόματα μερικών των εταιρειών που κατασκευάζουν τα Χριστούγεννα Lights. Μαθαίνουν περισσότερα για τους κατασκευαστές των Χριστουγέννων Lights με Χριστούγεννα καρναβάλια.

0 comments: